Pastoor van Leeuwenstraat

Luxe gestoffeerde huurwoningen in Helmond

huur nu!

Luxe wonen in Helmond

Gloednieuwe huurwoningen

In de Pastoor van Leeuwenstraat in Helmond worden gloednieuwe woningen gerealiseerd welke vanaf 1 juni beschikbaar zijn voor de verhuur. Er worden 3 typen woningen aangeboden:

  • Middenwoning – label “zilver” €1250, (Reeds verhuurd)
  • Tussenwoning – label “goud” €1350, (Per 1-8 beschikbaar)
  • Hoekwoning – label “platina” €1395, (Per direct beschikbaar)

De woningen beschikken over een luxe keuken, zonnepanelen, HR++ isolatieglas en zijn voorzien van stoffering, energiezuinige vaste verlichting, PVC vloeren en raambekleding. De prijzen zijn exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke belastingen. Huurinc Housing zal de bemiddeling voor deze 8 woningen verzorgen.

Het bruisende stadshart van Helmond

Wonen in de Weverspoort staat gelijk aan wonen in het bruisende stadshart van Helmond terwijl u toch omgeven bent door rust en groen. Midden in Weverspoort bevindt zich het Weverspark: een royaal, groen buurtpark van maar liefst 1,5 hectare! Het park biedt volop wandel, sport, en speelmogelijkheden en beschikt tevens over een afgeschermde uitlaat- en loslaatplek. Dat is luxe wonen in Helmond. Het stadscentrum van Helmond is met haar vele restaurants en winkels op loopafstand te bereiken. Overige voorzieningen zoals basisschool de Vuurvogel en zorgcentrum de Zorgboog bevinden zich ook op enkele minuten loopafstand van de Weverspoort. Dit geldt ook voor de diverse bushaltes in de omgeving en station Helmond (5 minuten lopen). Er vertrekt elk kwartier een trein richting Eindhoven. De bereikbaarheid met het eigen vervoer is eveneens goed te noemen.

Locatie Huurwoningen Weverspoort

Locatie Woningen Weverspoort

Huuraanbod

Middenwoning – Zilver

Totaal woonoppervlak ca. 115 m2. Inclusief PVC vloeren / raambekleding / vaste verlichting. Vloerverwarming. Achtertuin met berging. Parkeerplaats op afgesloten privé terrein. Huurprijs € 1250,- excl. G/W/E + gemeentelijke belastingen.

Tussenwoning – Goud

Totaal woonoppervlak ca. 122 m2. Inclusief PVC vloeren / raambekleding / vaste verlichting. Vloerverwarming. Achtertuin met berging. Parkeerplaats op afgesloten privé terrein. Huurprijs € 1300,- excl. G/W/E + gemeentelijke belastingen.

Hoekwoning – Platina

Totaal woonoppervlak ca. 138 m2. Inclusief PVC vloeren / raambekleding / vaste verlichting. Vloerverwarming. Achtertuin met berging. Parkeerplaats op afgesloten privé terrein. Huurprijs € 1350,- excl. G/W/E + gemeentelijke belastingen.